DESPRE NOI

Acces la Consultanta Juridica, ori de cate ori & oriunde ai nevoie

Legea este complexa, dar cu AVOline obtinerea raspunsurilor de la un avocat devine un lucru usor si rapid

Acces la Consultanta Juridica, ori de cate ori & oriunde ai nevoie

AVOline.ro este o plaforma digitala, detinuta de Av. Doina Constantin, dedicata tuturor romanilor care au nevoie de Asistenta Juridica de calitate, pe care si tu o poti accesa ori de cate ori & oriunde ai nevoie.

Doina este o profesionistă dedicată, cu o experiență solidă în domeniul dreptului, fiind specializată în succesiune, dreptul familiei, conformitatea produselor și drept comercial. Cu un parcurs început la SCPAV Oancea, Radulețu & Gherghe și continuand sa colaboreze cu avocați de renume, și-a consolidat expertiza, devenind Partener la Zgripcea & Constantin, precum si Managing Partner al Platformei Digitale AVOline.ro.

Cu abilități de consultanta, negociere și reprezentare în instanță, Doina impreuna cu echipa sa de la Zgripcea & Constantin aduc soluții eficiente într-o gamă variată de cazuri, de la probleme complexe de drept al familiei și succesiuni până la litigii contractuale și recuperări de creanțe.

AVOline.ro conecteaza avocati cu clienti, persoane fizice sau firme in timp real, prin live chat 24/7, suport telefonic si consultatii video direct prin platforma la doar un click distanta.

Prin platforma noastra toti clientii au acces la o retea variata de avocati specializati in Dreptul Familiei, Drept Comercial, Proprietate si Succesiune.

Echipa AVOline Gata sa te asculte si sa te ajute!
Ne remarcam prin digitalizare, tarife corecte si personalizarea serviciilor

avo

Inca de acum 4 ani

am realizat ceea ce criza Covid-19 a subliniat brutal, ca Internetul este un instrument perfect pentru a face Asistenta Juridica mai accesibila tuturor romanilor, fara a sacrifica din calitate sau profesionalismul.

line

Echipa AVOline este

formata numai din avocati autorizati, gata sa-ti ofere cele mai bune sfaturi Juridice, fara a te deplasa din confortul locatiei tale, prin video-calluri securizate si confidentiale.

The Story

Ne-am gandit ca cel mai bine e sa va povestim tot digital printr-un whiteboard video simpatic.
Simplu & Comod
Legea este complexa dar prin platforma AVOline.ro obtinerea raspunsurilor de la un avocat devine un lucru usor si rapid.

Ai acces la o echipa de avocati 24/7 si astfel poti programa o consultatie in doar cateva minute fara a te deplasa din confortul locatiei tale.

De ce sa parasesti confortul casei sau biroului tau, cand ai acces instant la o inteaga retea de avocati specializati si gata sa-ti ofere consultatii online exact atunci cand ai nevoie?

De ce eConsultanta?
simplu
CONFIDENTIALITATEA & SECURITATEA DATELOR
Am creat platforma AvoLine avand in vedere natura senzitiva a consultatiilor juridice in mediul Online.

Activitatea juridica trebuie sa fie confidentiala si luam masuri de securitate avansate pentru a mentine atat confidentialitatea, cat si securitatea intregii experiente AVOline.

Platforma are o conexiune criptata SSL pe 256 de biti pe fiecare pagina, cu un serviciu de VPN performant 24/7 pentru a comunica cu avocatii sia face plati intr-un mediu perfect securizat.

Politica de Confidentialitate
confidential
Tarife fixe
Conceptul AVOline a luat nastere in 2018, fiind axat pe 4 produse dintre care 3 bazate pe WEB.

LIGHT - gandit pentru marea majoritate a populatiei, care doreste sa afle raspunsuri punctuale, interpretari, explicatii termeni juriridici precum si posibilitatile Legale. Tarif 150 RON

BRONZE - destinat persoanelor fizice sau firme cu spete ce nu necesita actiuni in Instanta. Tarif 250 Ron

SILVER - destinat persoanelor fizice sau firme cu spete ce nu necesita actiuni in Instanta Tarif 300 Ron

Vezi tarife practicate
tarife avoline
Ne pasa
Ai o intrebare Juridica legata de pornirea unei afaceri, probleme bancare sau protejarea familiei?

Nimic nu este mai important pentru noi decat satisfactia ta si facem eforturi sustinute pentru un Customer Service ireprosabil.

Persoane fizice si companii de toate dimensiunile au incredere în AVOline și in comunitatea sa de avocati pentru serviciile juridice de inalta calitate si cost-eficiente.Capata si tu indrumarea de specialitate de care ai nevoie, acum!

Afla mai multe
ne pasa
CONTACT

Completeaza formularul de mai jos si unul din specialistii AVOline.ro te va contacta in curand