INTREBARI FRECVENTE

Vezi raspunsi la intrebarile tale
 • Programeaza
  Apasa pe oricare dintre butonele Programeaza aflate pe site si alege data/ora, domeniul Juridic si platforma preferata. Pentru urgente ne poti suna!
 • Plateste Consultatia
  Alege intre varianta rapida de 15 min, 30 min si 45 min - plateste securizat cu Cardul prin EuPlatesc.ro.Daca ai neclaritati ne poti suna la 031-229-6261
 • Metoda 1 - Plateste securizat cu cardul
  a) Introdu datele tale/firmei;
  b) Introdu datele cardului în pagina de plată securizată (numărul cardului, data expirării, codul CVV2/CVC2);
  c) parola 3D Secure primită prin SMS, pentru confirmarea și finalizarea tranzacției online;
 • Metoda 2 - Plateste prin transfer bancar
  Daca nu esti confortabil sa platesti cu cardul, ne poti trimite datele tale in pagina de contact cu mentiunea "Proforma" si in scurt timp vei primi o factura proforma pe adresa de mail furnizata.Aceasta se poate plati prin transfer bancar, cash sau chiar online pe baza linku-lui securizat primit pe mail cu factura proforma
 • Afla raspunsuri
  Urmeaza sesiunea de consultanta online, la data si ora stabilite. Ulterior acesteia o sa primesti si factura aferenta pe email.

Normal ca nu, pur si simplu se acceseaza platforma securizata www.avoline.ro.Aceasta este o platforma web care nu necesita o instalare prealabila si nici conectare cu user si parola. Am incercat sa facem lucrurile cat mai simple si transparente, pentru ca toata lumea sa aiba acces la Consultanta juridica de calitate.

Deja poti sa uiti de hartii sau puncte de intalnire pentru ca accesul la consultanta Juridica se face, online, prin ecranul tau preferat. Te poti informa sau poti plati online consultanta, oricand vrei tu si de oriunde ai fi. Cum este si normal!

Pentru noi, siguranța și securitatea sunt esentiale, așadar toate informațiile introduse pe serverele EuPlatesc.ro sunt criptate SSL. Poți trimite astfel date confidențiale, cum ar fi informațiile de card bancar (nume deținător, număr, dată expirare, cod securitate), către AVOline.ro, având garanția că SSL le va păstra confidențialitatea. EuPlatesc.ro trimite aceste informații securizat și fără a le stoca pe serverele proprii către banca procesatoare, ce le redirecționează către banca emitentă a cardului tău.

EuPlatesc.ro dispune de urmatoarele certificari:

 • EuroPayment Services S.R.L. este certificată ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securității Informației) și SR EN ISO 9001:2015 (Sistemului de Management al Calității).
 • Aceste certificări se adaugă la certificarea PCI-DSS Level 1 - Service Provider și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania) ceea ce confirmă preocuparea EuPlătesc.ro pentru îmbunătățirea continuă a calității și securității serviciilor livrate clienților noștri.

Tarife transparente
Ne dorim transparenta totala, motiv pentru care poti studia in liniste onorariile noastre pentru consultanta rapida online pana sa iei decizia programarii unei consultatii. Daca tot mai ai intrebari, poti apela la un consultant prin live-chat, telefon sau contact form.

Tarife accesibile
Suntem specializati in oferirea de servicii Juridice Digitale si astfel costurile reduse cu spatiile de birouri centrale si luxoase se revad si in tarifle mici practicate

Pachete smart pentru consultanta rapida
Poti alege intre cele 3 produse Light 150 RON, Bronze 250 RON si Silver 250 RON sau contacteaza-ne daca ai nevoie de un serviciu personalizat.Vezi tarifele si detalii pentru fiecare peachet in sectiunea Onorarii-avocati
*Nu uita sa arunci o privire peste Termeni si Conditii, am explicat si acolo fiecare pachet

3D Secure este un standard de securitate dezvoltat de Visa și MasterCard care oferă posibilitatea de a utiliza o parolă suplimentară la plata online, pentru a preveni tentativele de fraudă. Această parolă îți va fi solicitată când vei efectua o tranzacție pe site-ul unui comerciant partener EuPlatesc.ro. 3D Secure a apărut ca răspuns la necesitatea dezvoltării unor mijloace prin care să se verifice dacă persoana care face o plată pe Internet este chiar deținătorul real al cardului. 3D Secure are la baza un cod unic asociat fiecărei tranzacții ce te va proteja împotriva utilizării neautorizate a cardului tău.

Am creat platforma AvoLine avand in vedere natura senzitiva a consultatiilor juridice in mediul Online. Activitatea juridica trebuie sa fie confidentiala si luam masuri de securitate avansate pentru a mentine atat confidentialitatea, cat si securitatea intregii experiente.

 • Platforma are o conexiune criptata SSL pe 256 de biti pe fiecare pagina - nivel bancar
 • Un serviciu de VPN performant 24/7 pentru Video Call-uri securizate cu avocatii.
 • Platile cu cardul bancar se fac intr-un mediu securizat, procesatorul ales (*EuPlatesc) dispunand de certificare ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securității Informației) și SR EN ISO 9001:2015 (Sistemului de Management al Calității). Aceste certificări se adaugă la certificarea PCI-DSS Level 1 - Service Provider și personal certificat DPO (TÜV Austria Romania)
 • Sistemul nostru informatic are la dispoziţie metode adecvate pentru protecţia datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, precum şi a operaţiunilor, tranzacţiilor pe care aceştia le efectuează, respectand prevederile GDPR.

Echipa AVOline este formata numai din avocati cu experienta, gata sa-ti ofere cele mai bune sfaturi Juridice, fara a te deplasa din confortul locatiei tale, prin video-calluri securizate si confidentiale.

 • Reteaua AVOline, este formata numai din avocati definitivi, cu minim 10 ani de experienta Juridica
 • Specializati in Dreptul Familiei, Drept Comercial, Proprietate si Succesiune.
 • Multi dintre avocatii nostri au studii juridice aprofundate, precum mastere si doctorate.
 • Cooperam si cu o prestigioasa firma de consultanta financiara, avand aportul unor experti contabili si auditori.

Desigur, chiar daca suntem specializati in Consultanta Juridica Online, suntem constienti ca numite spete nu se pot aborda numai in mediul digital si ca urmare intalnirile clasice sunt posibile la sediul nostru din Calea Victoriei.

Principalele motive pentru care sute de clienti ne aleg in fiecare luna sunt:

 • Acces la Consultanta Juridica din confortul propriei locatiei
 • O retea variata de avocati cu experienta, specializati intr-o gama larga de spete din sfera Familiei, Comercial, Proprietate si Succesiune.
 • Interactiunea usoara si user friendly pe care o ofera plaftorma AVOline
 • Securitate la nivel bancar - cu o conexiune criptata SSL pe 256 de biti pe fiecare pagina si un serviciu de VPN performant 24/7 pentru a comunica cu avocatii sia face plati intr-un mediu perfect securizat.
 • Module de plata cu cardul, contact form si live-chat 24/7 integrate pe fiecare pagina
 • Protecţia datelor cu caracter personal ale utilizatorilor este respectata, AVOline.ro fiind GDPR compliant
 • Tarifele sunt fixe si accesibile, astfel nu exista suprize neplacute
 • Prin colaborarea cu experti contabili si auditori, specialistii AVOline.ro pot aborda o gama larga de situatii din sfera comercial/bancara/financiar
 • Avocatii au capacitatea de a semna documnete juridice de la sute de kilometri distanta prin intermediul semnaturii electronice

In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 • - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.
 • Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!
NU GASESTI CEEA CE CAUTI?

Contacteaza echipa noastra de customer support, formata numai din avocati cu experienta
GATA SA TE ASCULTE SI SA TE AJUTE
AVOline.ro - specializati in oferirea de servicii Juridice Digitale
 • Echipa ta de avocati, 24/7, pentru a-ti proteja drepturile, familia și afacerea
 • Suna-ne la 0722-186-818 sau ne poti scrie aici pentru disponibilitate totala
 • Conexiune criptata SSL pe 256 de biti - nivel bancar
 • Plati online rapide si securizate sau virament bancar pentru flexibilitate
Afla mai multe