Notificari bancare

Vi s-a intamplat sa aveti de solutionat sau de negociat o anume situatie cu bancile si acestea sa ignore cererile dumneavoastrasau sa nu raspunda intr-un termen rezonabil?

Cand aveti astfel de situatii este bine sa stiti ca puteti apela la consultantii AVOline care sa rezolve in locul dumnevoastraaceste lucruri. Avocatii nostri cunosc ce indatoriri au bancile si pot emite solicitari argumentate sub forma de diverse notificari si adrese prin care dumnevoastrasa beneficiati de drepturile pe care le aveti in legatura cu acestea.

Este utila consultanta prealabila, in care dumnevoastrasa relatati profesionistului starea de fapt si documentele care au legatura cu nevoia dumneavoastra

Notificare recuperare creante

Cand aveti de recuperat creante exigibile constand in obligatii de plata a unor sume de bani care rezulta dintr-un contract civil, inclusiv din cele incheiate intre un profesionist si o autoritate contractanta, constatat printr-un inscris ori determinate potrivit unui statut, regulament sau altui inscris, puteti transmite o notificare printr-un avocat pentru recuperarea acestor sume.

Acest demers este premergator unei potentiale actiuni la instanta si exista multe situatii in care, urmare a unei astfel de notiificari, creditorul isi recupreaza banii datorati fara a se mai ajunge efectiv la instanta. In urma analizei documentelor care arata ca acel debitor va datoreaza sume de bani, se poate redacta de catre specialistul juridic si transmite debitorului o notificare.

Notificarea va fi comunicata debitorului, prin intermediul executorului judecatoresc sau prin scrisoare recomandata, cu continut declarat si confirmare de primire, punandui-se in vedere sa plateasca suma datorata in termen de 15 zile de la primirea acesteia. In cazul in care in maxim 15 zile de la primirea notificarii nu efectueaza plata, debitorul este instiintat ca va fi actionat in judecata.

Notificari institutii publice

In viata cotidiana ca persoana fizica sau in cadrul activitatilor de business pe care le desfasuram, intampinam diverse situatii care implica relationarea cu diverse institutii publice, spre exempu, Primarii, Consilii Judetene, Ministere, ANAF, OCPI, DSP, ANSPDCP si multe altele.

De multe ori, aceasta relationare este ingreunata daca vrem sa actionam pe cont propriu, intrucat, in mod firesc, este necesar sa avem cunostinte juridice pentru a utiliza argumentele potrivite solicitarilor noastre sau sa stim in ce masura este posibil ceea ce dorim.

De aceea, calea optima, pentru ceea ce avem nevoie, este sa solicitam consultanta profesionistului juridic care sa ne releve parametrii situatiei noastre si sa redacteze in limbaj juridic, notificari sau solicitari, spre exemplu, catre diverse institutii publice, sa primeasca raspunsuri si sa emita puncte de vedere si sa gaseasca solutii atunci cand situatia face posibil acest lucru.

Consultanta Juridica Online cu AVOline.ro

Este util sa apelati la un profesionist pentru a va maximiza sansele de reusita in recuperarea banilor!


AI INTREBARI JURIDICE?

PROGRAMEZA O CONSULTATIE JURIDICA ONLINE LA MOMENTUL POTRIVIT PENTRU TINE!
AVOline - specializati in oferirea de servicii Juridice Digitale
  • Echipa ta de avocati, 24/7, pentru a-ti proteja drepturile, familia și afacerea
  • Suna-ne la 0722-186-818 sau ne poti scrie aici pentru disponibilitate totala
  • Conexiune criptata SSL pe 256 de biti pentru confidentialitate 100%
  • Plati online rapide si securizate sau virament bancar pentru flexibilitate
Afla mai multe