DREPT COMERCIAL

Asistenta in recuperarea creantelor

Cand aveti de recuperat creante exigibile constand in obligatii de plata a unor sume de bani care rezulta dintr-un contract civil, inclusiv din cele incheiate intre un profesionist si o autoritate contractanta, constatat printr-un inscris ori determinate potrivit unui statut, regulament sau altui inscris, puteti transmite o notificare printr-un avocat pentru recuperarea acestor sume.

Acest demers este premergator unei potentiale actiuni la instanta si exista multe situatii in care, urmare a unei astfel de notiificari, creditorul isi recupreaza banii datorati fara a se mai ajunge efectiv la instanta. In urma analizei documentelor care arata ca acel debitor va datoreaza sume de bani, se poate redacta de catre specialistul juridic si transmite debitorului o notificare.

Notificarea va fi comunicata debitorului, prin intermediul executorului judecatoresc sau prin scrisoare recomandata, cu continut declarat si confirmare de primire, punandui-se in vedere sa plateasca suma datorata in termen de 15 zile de la primirea acesteia. In cazul in care in maxim 15 zile de la primirea notificarii nu efectueaza plata, debitorul este instiintat ca va fi actionat in judecata.Consultanta Juridica Online cu AVOline.ro

Este util sa apelati la un profesionist pentru a va maximiza sansele de reusita in recuperarea banilor!


AI INTREBARI JURIDICE?

PROGRAMEZA O CONSULTATIE JURIDICA ONLINE LA MOMENTUL POTRIVIT PENTRU TINE!
AVOline - specializati in oferirea de servicii Juridice Digitale
  • Echipa ta de avocati, 24/7, pentru a-ti proteja drepturile, familia și afacerea
  • Suna-ne la 0722-186-818 sau ne poti scrie aici pentru disponibilitate totala
  • Conexiune criptata SSL pe 256 de biti pentru confidentialitate 100%
  • Plati online rapide si securizate sau virament bancar pentru flexibilitate
Afla mai multe